Funderar du på att bleka tänderna – det finns en rad alternativ

26 november 2023 Staffan Ehrlin

editorial

Om du vill ha ett ljusare och vitare leende finns det många alternativ för att göra det möjligt. Kanske vill du ha en snabb lösning eller bara några mindre korrigeringar – oavsett vilken lösning som har undgått ditt sökande efter det perfekta leendet, behöver du inte leta längre. Vi är här för att guida dig genom de olika tandblekningsprocesserna så att du kan fatta ett välgrundat beslut om vad som är rätt för dina individuella behov och önskemål! Låt oss utforska allt det som finns på dagens marknad för att skapa dina drömtänder med skinande glans, från receptfria kit till professionella behandlingar på tandläkarmottagningar.

Kitts utan recept är ett bra alternativ om du vill bleka dina tänder utan att behöva betala för mycket. DIY-satserna levereras vanligtvis med blekningsskenor, gel och instruktioner om hur de ska användas på rätt sätt. Även om dessa produkter kanske inte ger lika långvariga resultat som professionella behandlingar, kan de vara ett bra alternativ för dem som letar efter en billigare och bekvämare lösning.

tandblekning malmö

Mottagningar som utför tandblekning

För dem som vill ha en mer intensiv blekning kan professionella behandlingar som blekning på tandläkarmottagning eller laserblekning vara det bästa sättet att göra det på. Blekning du utför hos olika mottagningar använder högre koncentrationer av väteperoxid än receptfria kit, vilket kan ge snabbare och mer långvariga resultat . Laserblekning är en snabb och enkel process som kan bleka tänderna vid ett enda besök, utan att det behövs några brickor eller kladdiga geler. Det finns en rad mottagningar som utför tandblekning i Malmö

Oavsett vilket alternativ du väljer är det viktigt att komma ihåg att varje behandling har sina egna risker och fördelar. Se till att tala med en tandläkare innan du fattar några beslut så att de kan ge dig de mest lämpliga alternativen.

Fler nyheter